49 (0) 611711 869 50 info@workingermany.eu

Rreth Nesh

Puno dhe Studio në Gjermani

Rreth nesh

Ne ndërtojmë marrdhënie afatgjata e të sigurta mes punëkërkuesve dhe punëmarrësve!

Agjencia jonë është një skuadër ekspertësh, të cilët janë të gatshëm të ndihmojnë në rrugëtimin tuaj drejt një të ardhmeje të suksesshme. Cdo ditë, ne ju dëgjojmë, analizojmë se cfarë ju nevojitet dhe ju ofrojmë mundësinë më të mirë. Cfarëdo përshtatet me ju, përshtatet me tregun.

Kompanitë Gjermane janë vazhdimisht në kërkim të profesionistëve të rinj dhe ne jemi porta që ju lidh me ta. Jo më burokraci të tejzgjatura, parapagesa e takime të panevojshme!

Ndryshe nga agjencitë e tjera, ne nuk ju kufizojmë në zgjedhjen e punës së duhur për ju. Ju nuk jeni duke aplikuar për një punë të caktuar, ne jemi duke gjetur punën e duhur për ju. Ne ju ofrojmë kontrata pune duke siguruar një takim me përfaqësuesit e kompanisë së interesuar fillimisht. Në këtë mënyrë, ju jeni në kontroll të plotë të vendimeve tuaja për të ardhmen. Para se ju të largoheni nga vëndi juaj, ne do ju ndihmojmë dhe lehtësojmë procedurat në Ambasadën Gjermane. Jo vetëm kaq, ne do të sigurohemi që niveli juaj I gjuhës Gjermane të jetë përmirësuar nga momenti I kontaktit tonë fillestar e deri në fluturimin tuaj. Nuk ka rëndësi se si duket historiku juaj professional ose nëse jeni duke kërkuar një punë sezonale, ka gjithmonë dicka për ju!

Rrjedhimisht, skuadra jonë e pa të arsyeshme ndihmesën e profesionistëve të rinj gjithashtu! Duke qënë se tregu po bëhet cdo ditë e më konkurues, kompanitë partnere Gjermane janë në kërkim të punonjësve më të mirë të së ardhmes. Këto kompani dëshirojnë të investojnë në të ardhmen tuaj e ndaj na kanë ofruar mundësi të pafundme për internship! Këto praktika jo vetëm do ju bëjnë kandidatë të përkryer për një kontratë të plotë pune në të ardhmen, por dhe do ju ekspozojnë në një terren pune profesional. Nga ana tjetër, ekspertët tanë ofrojnë këshillim të vazhdueshëm për studentët gjithashtu. Kjo, pasi ne e konsiderojmë këtë si një komunitet të madh profesionistësh, duke ju ndjekur nga hapat tuaja të para drejt suksesit tuaj.

Besimi ynë I madh që mundemi t’ju ndihmojmë vjen nga lidhjet tona të forta me kompanitë Gjermane dhe përfaqësuesit tanë në Gjermani. Në sajë të bisedimit tonë të drejtpërdrejt dhe asaj cfarë na pëlqen të quajmë “harmoni skuadre”, nuk ngelen më boshllëqe midis. Konsiderojeni rrugëtimin tuaj drejt suksesit si një situatë të fituar për të dyja palët: ne ju ndihmojmë të arrini endërrat tuaja dhe ju na ndihmoni duke mbushur tregun Gjerman me profesionistë!

Duke qënë se prezenca juaj është shumë e rëndësishme për mbarvajtjen e zhvillimin e disa kompanive të mirënjohura, shteti Gjerman ka prezantuar Ligjin e ri, I cili pritet të implementohet në fillim të vitit të ri: hyrje më e lehtësuar për punonjësit e aftë. Mbajeni në mëndje këtë fakt herën tjetër që dyshoni vlerën tuaj!

Njihu me skuadrën tonë

John Harisson

John Harisson

Lead Recruiter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan lectus congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Blake Chapman

Blake Chapman

Director of Operations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan lectus congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Jane Doe

Jane Doe

Recruiter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan lectus congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Samantha Smith

Samantha Smith

Recruiter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan lectus congue. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zyra Qëndrore

Mainzer Str. 97
65189 Wiesbaden

Na kontakto