49 (0) 611711 869 50 info@workingermany.eu
Ndihmesë në Aplikim dhe Pranim

Ndihmë

Bachelor

Master

Doktoraturë

Të vendosësh të bëhesh një student në Gjermani dhe të shpërngulesh është po aq e lodhme sa dhe tingëllon.
Universitetet në Gjermani sugjerojnë që të kërkoni për informacion dhe të nisni procesin e aplikimit sa më shpejt. Pavarësisht se sa aplikime dëshironi të coni, ne do të sigurohemi që t’ju përgatisim dhe kushtojmë vëmendje në cdo detaj.

Kontaktoni ekspertët tanë tani dhe ata do ju udhëheqin përgjatë procesit të aplikimit.

Zyra Qëndrore

Mainzer Str. 97
65189 Wiesbaden

Na kontakto