49 (0) 611711 869 50 info@workingermany.eu

Mënyra më e lehtë për tu punësuar në Gjermani

Gjej një punë
Je duke kërkuar për një punë?

Punësuar

Ajo çfarë ne bëjmë

Puno në Gjermani

Ekspertë në Gjermani, Rumani dhe Shqipëri janë në mënyrë të vazhdueshme duke u përpjekur të ngrenë ura mes tregut Gjerman dhe kujtdo të gatshëm të investojë njohuritë dhe aftësitë në punëdhënës të interesuar. Na kontaktoni tani dhe ne do t’ju paraqesim mundësi të pafundme të rritjes në karrierë.

PUNË ME KOHË TË PLOTË
 Lexo më shumë

PUNË SEZONALE
Lexo më shumë

INTERNSHIPE
Lexo më shumë

PUNË TË PËRKOHSHME
Lexo më shumë

Studio në Gjermani

Studimet e Bachelor, Mater dhe Doktoratura mbeten si hallka ndërlidhëse me të qënurit profesionisti I së ardhmes. Mbështetja që ne japim do t’ju udhëzojë në programin e duhur dhe më të frytshëm, në një mënyrë të saktë dhe në kohën e duhur. Na kontaktoni tani për të marrë mbështetje të gjërë në investimin më të rëndësishëm të kohës.

NDIHMESË NË APLIKIM DHE PRANIM
Lexo më shumë

PAKETAT PËR STUDENTËT
Lexo më shumë

DOKUMENTAT E PARAPRANIMIT
Lexo më shumë

NDIHMO DUKE QËNË ZËRI
Lexo më shumë

Konsultim

Skuadra jonë ndërkombëtare siguron një procedurë të qetë, të saktë dhe profesionale për punëkërkuesit. Në të njëjtën kohë, profesionistët e rinj do të kenë skuadrën e tyre unike për këshillimin në karrierë e më shumë.

KONSULTIM KARRIERE
Lexo më shumë

PROCEDURAT E EMIGRIMIT
Lexo më shumë

LLOJET E VIZAVE
Lexo më shumë

Ne ndërtojmë marrdhënie afatgjata e të sigurta mes punëkërkuesve dhe punëmarrësve!

Agjencia jonë është një skuadër ekspertësh, të cilët janë të gatshëm të ndihmojnë në rrugëtimin tuaj drejt një të ardhmeje të suksesshme. Cdo ditë ne ju dëgjojmë, analizojmë se cfarë ju nevojitet dhe ju ofrojmë mundësinë më të mirë. Cfarëdo përshtatet me ju, përshtatet me tregun.

Kompanitë Gjermane janë vazhdimisht në kërkim të profesionistëve të rinj dhe ne jemi porta që ju lidh me ta. Jo më burokraci të tejzgjatura, parapagesa e takime të panevojshme!

Latest Jobs

Junior Front End Developer

Extra Space – San Jose, California – View Listing

Product Manager

Elegant Themes – San Francisco, California – View Listing

UX Researcher

Divi Corner – San Francisco, California – View Listing

{

“WIG helped me prepare for the job hunt and found me the perfect position in a matter of weeks! Professional and communicative every step of the way!”

John Doe

“WIG helped me prepare for the job hunt and found me the perfect position in a matter of weeks! Professional and communicative every step of the way!”

Jane Doe

“WIG helped me prepare for the job hunt and found me the perfect position in a matter of weeks! Professional and communicative every step of the way!”

Jim Foe

Success

Artikujt më të fundit

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Zyra Qëndrore

Mainzer Str. 97
65189 Wiesbaden

Na kontakto