49 (0) 611711 869 50 info@workingermany.eu

Punë sezonale

Punë

Work in Germany

 

Puno si fermer në Gjermani tani!

  • Kontratë pune Gjermane
  • 10€ / orë
  • Vakte dhe akomodim falas
  • Aplikim i lehtë

careers@brekstar-int.com

+49 (0) 611711 869 50

MULLIXHI

PUNUES TOKE

KUJDESTAR KAFSHËSH

MEKANIK BUJQËSOR

Zyra Qëndrore

Mainzer Str. 97
65189 Wiesbaden

Na kontakto